Asyra

Asyra is een volautomatisch systeem dat betrouwbaar en volledig de organen en systemen in het lichaam screent. Op snelle wijze geeft Asyra informatie over de functionele staat van de organen, voedselovergevoeligheden, voedingsstoffen behoeftes, neurotransmitters, emotionele problemen, het hormonale systeem, de aanwezigheid van toxines in het lichaam en nog veel meer.

De metingen worden volautomatisch uitgevoerd door het vasthouden van twee koperen elektroden. De computer wordt door een assistente bediend.  Het is mogelijk om in zeer korte tijd zeer uitgebreide testen te doen.

Asyra richt zich allereerst op het vaststellen van oorzaken van klachten. Aan de hand van de metingen wordt bepaald welke oorzaken als eerste behandeld moeten worden om ons lichaam in staat te stellen weer in balans te komen. Vervolgens wordt bepaald welke therapiemiddelen de aangetoonde oorzaken effectief kunnen bestrijden. Asyra maakt het zodoende mogelijk in korte tijd conclusies over oorzaken van klachten te trekken en effectieve therapie in te zetten.