Fotonen Therapie

Fotonentherapie:

  • activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam
  • zorgt voor een toename van immuunreacties
  • optimaliseert alle stofwisselingsfuncties
  • stimuleert direct energetisch alle lichaamscellen
  • verbetert de mentaal-emotionele conditie

Lichtenergie als bron voor herstel en genezing

De Hyper-Photon 3D werd in 1991 ontwikkeld in Duitsland. In de loop der jaren werd de werking van dit innovatieve apparaat voor fotonen- en softlaser-therapie geperfectioneerd. Met als gevolg voor de toepassing in de medische praktijk: zeer goede behandelresultaten bij een breed scala aan gezondheidsproblemen. Het licht van de Hyper-Photon 3D is effectief omdat het de biofotonen in ons lichaam stimuleert.

Fotonen zijn de kleinste eenheid van lichtenergie, ook wel lichtquanten genoemd, die zich bewegen met de lichtsnelheid. De zon is onze natuur­lijke bron van fotonen. Deze fotonen zijn van groot belang voor onze gezondheid. Wetenschappelijk onder­zoek toont namelijk aan dat alle levende cellen in organismen licht bevatten, de zogenaamde biofotonen.

Lichaamscellen bevatten niet alleen biofotonen, ze stralen deze ook uit. Hiermee coördineren biofotonen alle biochemische processen in de cellen en reguleren ze de communicatie tussen de cellen. Alle fysiologische processen in organismen bestaan dankzij deze regulerende werking van biofotonen.

Ons lichaam neemt fotonen op uit zonlicht via onze huid, ogen en voeding. Daarnaast kan ons lichaam ook fotonen opnemen uit andere lichtbronnen dan de zon, indien dit licht aan specifieke kenmerken voldoet. Dit vermogen van ons lichaam vormt de basis van fotonen- en softlaser-therapie. Beide therapieën dragen fotonen over aan het lichaam. De Hyper-Photon 3D stimuleert zo de productie en functie van de lichaamseigen biofotonen. Dit leidt tot een optimalisering van de energievoorziening en informatieoverdracht in het hele lichaam. Op deze wijze activeren fotonen- en softlaser-therapie alle fysiologische processen. Deze therapieën zijn zeer effectief en vrij van ongewenste bijwerkingen.