Matrix Regeneratie Therapie

De matrix, ook wel basisbioregulatiesysteemis (BBRS) genoemd, is het zachte bindweefsel dat een verbinding vormt tussen cellen, lymfe, bloedvatstelsel en het zenuwstelsel. Het fungeert als vervoerssysteem o.a om afvalstoffen uit de cellen naar het bloed af te vervoeren en voedingsstoffen in omgekeerde richting aan te voeren. Door bijvoorbeeld verkeerde voeding, stress, ontstekingen of gifstoffen uit het milieu kan dit systeem overbelast raken. Als gevolg hiervan kunnen chronische klachten ontstaan, zoals huidklachten, allergie├źn, gewrichtsklachten en depressie.

Om chronische klachten effectief te behandelen is het zinvol eerst de matrix te reinigen waardoor het hele systeem beter gaat functioneren. Met het MRT apparaat kan een grondige basis reiniging worden gegeven waardoor het organisme weer in staat is geblokkeerde genezingsprocessen op gang te brengen.

Matrix Regeneratie Therapie (MRT) bestaat uit een combinatie van zuigmassage, gelijkstroombehandeling en Systeem Informatie Therapie. De pati├źnt krijgt elektroden om polsen en enkels en een elektrode onder de buik. De behandeling wordt uitgevoerd op de rug met behulp van een zuigsonde en een rolelektrode. Deze therapie heeft een sterk ontgiftende werking en herstelt de stofwisseling, waardoor het lichaam wordt aangezet tot regeneratie en het indammen van ontstekingshaarden. Deze behandeling wordt bij chronische aandoeningen vaak gegeven voorafgaand aan andere behandelingen.