Profiel

Praktijk voor de Natuurgeneeskunde
Praktijk voor Natuurgeneeskunde is in 1985 gestart in Barneveld en in 1999 verhuisd naar Drachten. De praktijk wordt fulltime uitgeoefend door mevrouw L. Rebel, natuurgeneeskundig therapeut.

Zij volgde, na een tweejarige basisopleiding natuurgeneeskunde, de vierjarige dagopleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum.

Verder studeerde zij aan de Europian University for Traditional Chinese Medicin en de Grieshaber Akademie in Duitsland. Jaarlijks volgt zij cursussen en seminars in binnen- en buitenland om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de natuurgeneeskunde therapie te volgen.

Voor het stellen van de diagnose wordt gebruik gemaakt van elektronische apparatuur. De behandeling bestaat vaak uit een kuur met natuurlijke preparaten al of niet ondersteund met voedingsvoorschriften. Soms wordt er behandeld met elektronische apparatuur, massage of manuele therapie.

Voor wie is Praktijk voor Natuurgeneeskunde bedoeld?
In de praktijk kunnen zowel kinderen als volwassenen met de meest uiteenlopende klachten terecht. Mevrouw Rebel neemt alle voorkomende klachten die in aanmerking komen voor natuurgeneeskundige therapie in behandeling. Ze is gespecialiseerd in moeilijk behandelbare en chronische aandoeningen.

Wanneer u geen klachten heeft, bent u welkom voor een gezondheids-check. Dit is een controle om beginnende problemen op te sporen, al voor dit tot klachten leidt. Als ontregelingen in het lichaam vroegtijdig worden bijgestuurd, kunnen veel ziekten worden voorkomen.